SİİRT / MERKEZ - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
BAHÇELİEVLER MAH. 1410 SK. SİİRT EVLİYA ÇELEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSE SİTESİ SİİRT EVLİYA ÇELEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSE BLOK NO 2 MERKEZ / SİİRT
Vizyon
Ülkemizi temsil eden çağdaş ve nitelikli bireyler yetiştirmek,21.yüzyılda hizmet sektörüne nitelikli eleman yetiştirmede ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığı olan ve model alınan lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan ve pozitif düşünen bireyleri, bilgiye ulaşma yollarını öğreterek yetiştirmektir ve ülkemizin kalkınmasında ulusal ve evrensel değerlerle sorumluluk üstlenen hizmet sektörünün kalitesine öncülük eden, bilgiye ulaşan, kullanan, karar verme becerisi gelişmiş girişimci elemanları örgün ve yaygın eğitim yoluyla yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam zamanlı
Ders başlama saati 08:00 Ders bitiş saati 16:40
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezinde olup şehir içi ulaşım araçlarıyla okulumuza ulaşım mümkündür.
Okul servisleri,Belediye ve Özel halk otobüsleri güzergahında
Bahçelievler Mah. 1419.1 SOK. NO:2 PK:56100 Merkez/SİİRT
Merkezi Konumda